Следвайте Гласове в Рейтингът на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп

...
Следвайте Гласове в Рейтингът на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Републиканците в САЩ харесват Десантис повече от Тръмп

Следвайте " Гласове " в 
Рейтингът на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп доста изостава от губернатора на Флорида Рон Десантис по данни от социологическо изследване на поддръжката за евентуални претенденти за президентската номинация на Републиканската партия, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Месец след неубедителното начало на акцията му Тръмп има поддръжката на единствено 38% от евентуалните гласоподаватели на предварителните избори на Републиканската партия. Десантис получава поддръжката на 52% от участниците в изследването, оповестено през вчерашния ден във в. " Уолстрийт джърнъл ".
По информация от изследването Тръмп води измежду хората, които се разказват като " доста консервативни " и тези, които нямат висше обучение, а Десантис има преднина измежду гласоподавателите, които се разказват като " ненапълно консервативни " и тези, които имат висше обучение.
По данни от изследването 86% от републиканците дават позитивна оценка на Десантис, което е доста повече в съпоставяне със 71%, които правят оценка позитивно Тръмп.

Проучването е обхванало към 1500 гласоподаватели и оптимално допустимата неточност е 2.5%.
Проучването беше оповестено ден откакто данни от друго допитване на Съфолкския университет и " Ю Ес Ей тудей ", демонстрираха, че Десантис води пред Тръмп с 23 процентни пункта измежду гласоподавателите, които поддържат или клонят към поддръжка на републиканците.
И двете изследвания преглеждат разновидността за самостоятелен конфликт с Десантис, макар че на първичните избори евентуално ще има голям брой претенденти. Трудно е да се планува по какъв начин присъединяване на другите претенденти в конкуренцията би повлияло на поддръжката за Тръмп и Десантис, показва ДПА.
Същевременно Тръмп загатна, че през днешния ден следва той да направи " значимо известие ", и написа в своята обществена медия, че " Америка се нуждае от супергерой! ".

Източник: dnevnik.bg
 
 
 
15 Дек 20225915 Дек 202223315 Дек 202234115 Дек 202215715 Дек 202212815 Дек 2022662КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани14 Дек 202223909 Дек 202266408 Дек 202287824 Sep 20223407
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР